BeweegCoach Digitaal

Dag beste vrienden,

Niet alleen gezonde voeding maar ook voldoende lichaamsbeweging is belangrijke voor een sterk immuunsysteem. Normaliter houden we jullie fit en gezond op vlak van voeding en beweging in onze studio.

Nu ook wij tijdelijk gesloten zijn zoeken we naar de mogelijkheden die de digitale wereld ons brengt. Ook voor ons is dit weer een nieuwe ervaring zoals we allen in deze bizarre omstandigheden moeten aanpassen en zoeken naar de best mogelijke alternatieven.

Maar het zijn uiteraard ook leermomenten, wij als BeweegCoach hebben onze hoofden bij elkaar gestoken en hebben hard gewerkt naar een alternatief om jullie, onze trouwe leden te blijven begeleiden en dit voornamelijk via de digitale wereld.

Via 3 stappen trachten we jullie te ondersteunen, motiveren en inspireren om de gezonde weg te kiezen en voldoende lichaamsbeweging in te bouwen.

Stap 1: Via onze Heart Rate Coach kunnen we jullie samen met het gebruik van de ‘SportMed’ app jullie cardioprogramma blijven volgen en kunnen wij als BeweegCoach jullie progressie goed mee opvolgen.

Stap 2: Via dagelijkse workout video’s die je kan terugvinden op ons Youtube kanaal prikkelen we jullie op voldoende krachtoefeningen te blijven doen om onze spieren stevig te houden.

Stap 3: Via LIVE BeweegLessen geven we dagelijks sessies die jullie weliswaar thuis achter de computer kunnen gaan mee volgen. In deze groepslessen onder begeleiding van jouw BeweegCoach onderhouden we onze conditie en werken we SAMEN naar een gezonder leven en een sterker immuunsysteem!

BeweegCoach LIVE lessenrooster

Stap 4: Natuurlijk hoort gezonde voeding hier ook bij. Gezien de omstandigheden, het vele thuis zijn en de misschien wel rustige momenten grijp je heel gemakkelijk naar de verkeerde ‘snack’. Blijf bewust van wat je eet zodat we ons lichaam kunnen wapenen tegen alles.

Het hoofdoel van deze blog leunt aan bij de missie van BeweegCoach, en deze stopt niet omdat we geen toegang hebben tot onze studio’s.

Wij zijn MEER dan simpelweg sporten op fitnesstoestellen!

Begeleiding, sociaal contact, gezondheid en sporten met plezier staat altijd bovenaan onze prioriteitlijst.

Met deze blog gaan we jullie meer achtergrond geven van de trainingsleer, de correcte manier van sporten en op welke manieren ook jij dit gemakkelijker in je dagelijkse leven kan gaan integreren.

Tot snel!